Je droomt van een eigen paard, maar kosten en/of tijd weerhouden je om deze droom te verwezenlijken? Een mogelijke oplossing kan zijn een paard of pony te leasen. Je kunt zo wennen aan een eigen paard of pony met alle verplichtingen die dat met zich meebrengt. Want als je eenmaal een eigen paard of pony hebt kun je natuurlijk niet zomaar zeggen dat je vandaag geen zin hebt om te rijden of dat je de stalling deze maand niet kunt betalen. Leasen is dus een mooie manier om te kijken of de aanschaf van een eigen paard of pony wel verstandig is. Wij bieden diverse leasecontracten aan, zodat jouw droom werkelijkheid kan worden. Voor de mogelijkheden en kosten kun je contact opnemen met Jacoline ( willemshof@planet.nl/06-53898715).

Lees verder voor de opties, alles is bespreekbaar.

Optie 1: Fulltime Lease Paard of Pony

Bij de Fulltime lease heb je echt 7 dagen een ‘eigen’ paard of pony tot je beschikking.

 

Spelregels:
• De leaseprijs is inclusief stalling en gebruik van de accommodatie.    Als je een paard least is het niet toegestaan om derden (anderen dan die het leasecontract hebben ondertekend) op het leasepaard/pony te laten rijden of te laten verzorgen. Indien er tijdig overlegt wordt met R.C. Willemshof zal deze zorg dragen voor de beweging van het leasepaard/pony.
• In de zomervakantie gaat het leasepaard/pony naar de wei. Dit kan maximaal 3 weken. Deze periode is in de prijs ingecalculeerd.

Tarief:

Fulltime Leaseovereenkomst /sportpaard 7 dagen €550,-    / p.mnd Grote pony €450,-, kleine pony €350,-

OPTIE 2

Parttime lease per dag,   alleen voor LEDEN.

Prijzen variëren van €75,- tot €250,- per maand extra bovenop je lesgeld. Het is alleen mogelijk om als extra een paard of pony 1 of meerdere dagen per week erbij te leasen.

Voor verder info stuur een mail.