Bij onze lessen staan wij altijd met twee instructrice’s op één groep. Dit zodat als er een keer een instructrice ziek is, een andere ook de groep kent.

De paarden en pony’s zijn bijna allemaal hier geboren, opgegroeid en opgeleid. Dat is fijn voor de instructrice’s, zij kennen de paarden hierdoor zeer goed. Ook kennen de paarden elkaar al hun hele leven, zij staan immers samen in de weilanden zodra het weer dat toelaat.

Jacoline van ’t Hof:

Zij heeft de ORUN (OpleidingRuiterUnieNederland) gevolgd en heeft met meerdere paarden succesvol gesprongen. Ze rijdt nu vanwege een oude knieblessure meer dressuur, waar ze ook zeer succesvol in is. Ze heeft   ZZ-L dressuur gereden.

Wendy Dingemanse:

Ook zij heeft de ORUN gevolgd en heeft als kind veel men wedstrijden gedaan met haar pony. Ze rijdt meerdere paarden en was met haar paard U-two W ZZ-Z dressuur. Momenteel is ze bezig met het opleiden van diverse jonge paarden. Wendy is medeeigenaar en ook penningmeester van rijvereniging Hekelingen.

Paula Vliegenthart geeft al geruime tijd de groepslessen op verschillende dagen les. Ook heeft ze veel tijd en energie gestoken in het behalen van diploma’s in t grondwerken met paarden. Zeer goede aanvulling voor een ieder die liever naast het paard loopt om welke reden dan ook en toch actief wil bezig zijn. Ook rijdt ze actief dressuur.

Sanne Kooiman

Zij heeft de ORUN opleiding gedaan en geeft met veel enthousiasme les aan zowel de beginnende ruitertjes als, privélessen aan klanten met eigen paard. Ze heeft met meerdere paarden in de dressuur gereden. Tevens heeft ze ervaring in de spring ring vanwege het vele helpen bij haar haar man Siebe.

nze instructrices zorgen dat de hun kennis blijven updaten. Ze volgen de bijscholingen van de KNHS en de FNRS en ze doen regelmatig mee aan nieuwe cursussen.