Buitenritten

Buitenrijden is plezier voor 2! Samen met je paard genieten van de vrije natuur. Bovendien leer je veel van het buitenrijden, je paard beter aanvoelen en worden je balans en rijkunstig gevoel ontwikkeld.

De thema ritten.

Pannenkoekenrit

In weekenden organiseren we om 11.00 uur een pannenkoekenrit. Deze rit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met natuurgebied De Uitwaayer.. De buitenrit duurt anderhalf uur en na de rit kunt u op de manege genieten van een heerlijke pannenkoekenlunch. Deze tocht(en) organiseren we voor zowel de beginnende ruiter als de ervaren ruiter. Ervaren ruiters zijn die goed kunnen galopperen en de verlichte zit goed beheersen op elke willekeurig paard of pony. € 27,50 per persoon.

De Pennyrit

Deze rit is speciaal voor de beginnende ruiter. Deze rit wordt hoofdzakelijk gestapt. Elke ruiter krijgt een geschikt paard of pony toegewezen en wordt geholpen met opzadelen. We verzamelen ons in de binnenrijbaan om daarna heerlijk door het aangrenzende natuurgebied te rijden. Na de buitenrit maken we een ponytaart. Dit is een uursrit. € 15,00 per persoon.

Privebuitenrit

Deze ritten zijn op maat gesneden ritten voor 1,2 of 3 personen, waarbij zoveel mogelijk wordt rekening gehouden met uw wensen, en geheel aangepast aan uw niveau van rijden! Prijs in overleg naar mogelijkheden.

High-tea rit

In weekenden organiseren we om 13.00 uur een high-tea rit. Deze rit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met natuurgebied De Uitwaayer. De buitenrit duurt anderhalf uur en na de rit kunt u op de manege genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes. Deze tocht(en) organiseren we voor zowel de beginnende ruiter als de ervaren ruiter. Ervaren ruiters zijn die goed kunnen galopperen en de verlichte zit goed beheersen op elke willekeurig paard of pony. € 27,50 per persoon.

Snert rit

Deze rit organiseren we in de wintermaanden. Heerlijk een frisse neus halen te paard in de natuur om daarna te genieten van een heerlijke warme kop snert met rustiek brood. Dit is een uursrit. € 20,00 per persoon.

BBQ rit

Deze rit organiseren we in de zomermaanden. Leuk voor groepen om met elkaar te genieten van de buitenlucht en aansluitend met z’n allen te barbecueën. Dit is een anderhalf uursrit. € 27,50 per persoon.

Dauwtraprit

Voor de vroege vogels! In het weekend om 8.30 uur vertrekken en daarna koffie/thee met wat lekkers. Dit is een anderhalf uursrit. € 25,00 per persoon.

We verzamelen ons in de kantine. Elke ruiter krijgt een geschikt paard of pony toegewezen. Er wordt geholpen met opzadelen en verzamelen ons in de binnenrijbaan. Hier stapt iedereen op en volgen er nog wat aanwijzingen. Na deze uitleg gaan we beginnen aan één van bovenstaande buitenritten. Bij terugkomst wordt iedereen geholpen met afzadelen en het verzorgen van de paarden.

Deze ritten zijn alleen voor leden.

Of mail ons!