Rijvereniging en Ponyclub Hekelingen (RV en PC Hekelingen) bestaat sinds 2000 en heeft sindsdien als locatie Manege Willemshof. Toen in 1995 de bouw van de binnenbaan zo goed als voltooid was, rees het idee om een rijvereniging op te richten, om zo voor de pension- en manegegasten wedstrijden te kunnen organiseren onder de vlag van de toenmalige Nederlandse Bond van Rij- en Jachtverenigingen, tegenwoordig de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS).

De rijvereniging is 14 jaar later een middelgrote vereniging met meer dan 100 leden, een bestuur en vrijwilligers die gezamenlijk uitvoering geven aan de geplande activiteiten, en tevens wedstrijden organiseren van de Federatie Nederlandse RuiterSportcentra (FNRS).

Het voornaamste doel is het bevorderen van de paardensport in brede zin en daarnaast het organiseren van paardrijwedstrijden en andere activiteiten. De rijvereniging informeert haar leden en het publiek via deze website en de mail. Via de mail worden de leden geïnformeerd over op handen zijnde evenementen. Ook belangrijke ontwikkelingen in de sport, zoals wijzigingen in de reglementen of nieuwe zaken waar wedstrijdruiters rekening mee moeten houden, komen aan bod via de mail.

Actuele informatie is steeds te vinden op deze website, waar de contactadressen, de wedstrijdkalender, de evenementenkalender en fotoverslagen van evenementen allemaal een plaats hebben.

Contact:

Postadres:

RV Hekelingen

t.a.v. Wendy Fransens

Speerpuntkreek 2

3206 GM Spijkenisse

 

Bankrekeningnummer (IBAN): NL60 RABO 0327 2018 00

 

 

Voorzitter:

Harry van Haastrecht

rvhekelingen@live.nl

 

 

wedstrijdsecretariaat:

Jacoline van t Hof

dressuurhekelingen@outlook.com

 

 

Links:

www.knhs.nl

www.fnrs.nl

www.startlijsten.nl