Bij onze lessen staan wij altijd met twee instructrice’s op één groep. Dit zodat als er een keer een instructrice ziek is, een andere ook de groep kent.

De paarden en pony’s zijn bijna allemaal hier geboren, opgegroeid en opgeleid. Dat is fijn voor de instructrice’s, zij kennen de paarden hierdoor zeer goed. Ook kennen de paarden elkaar al hun hele leven, zij staan immers samen in de weilanden zodra het weer dat toelaat.

Jacoline Dingemanse:

Zij heeft de ORUN (OpleidingRuiterUnieNederland) gevolgd en heeft met meerdere paarden succesvol gesprongen. Ze rijdt nu vanwege een oude knieblessure meer dressuur, waar ze ook zeer succesvol in is. Ze heeft met haar paard Latoya W,  ZZ-L dressuur gereden.

Wendy Dingemanse:

Ook zij heeft de ORUN gevolgd en heeft als kind veel men wedstrijden gedaan met haar pony. Ze rijdt meerdere paarden en rijdt met haar paard U-two W ZZ-Z dressuur. Wendy is fulltime manege medewerker en ook penningmeester van rijvereniging Hekelingen.

Crystal van Vliet:

Ook zij heeft de ORUN en is nauw betrokken bij het bedrijf. Ze rijdt onze paarden en is met haar eigen paard actief in de wedstrijdsport op ZZl niveau.

Alle instructrices zorgen dat de hun kennis blijven updaten. Ze volgen de bijscholingen van de KNHS en de FNRS en ze doen regelmatig mee aan nieuwe cursussen. Zo hebben Jacoline en Wendy in 2010 hun Meninstructeurs diploma behaald.

Jacoline

Jacoline

Wendy

Wendy

Michel

Crystal

Crystal

3 instructrices